Home / Slabire cu Green Coffee / Cu Green Coffee 2000 mg slabesti sanatos si natural
green coffee 2000 mg la doza zilnica - extract foarte concentrat din boabe de cafea verde calitative

Cu Green Coffee 2000 mg slabesti sanatos si natural

Green Coffee 2000 mg este un supliment dietetic care te poate ajuta sa slabesti intr-un mod natural si sanatos. Este singurul produs din Romania cu o concentratie atat de ridicata de extract de boabe de cafea verde, fiind un produs complet natural creat in Anglia la standardele GMP.

Cum te ajuta cafeaua verde sa slabesti?

Extractul din boabe verzi de cafea accelereaza arderile grasimilordin organism si te ajuta sa slabesti daca il consumi in fiecare zi. Unul dintre studiile initiale efectuate asupra extractului de cafea verde a studiat 16 persoane pe durata a 22 de saptamani. La sfarsitul  studiului toti participantii au slabit aproximativ zece kilograme. Pe langa acest studiu, dr Oz a mai dezvaluit dovezi care intaresc ideea ca extractul din boabe verzi de cafea ajuta la slabire. Dr Oz si-a condus propriul studiu asupra a 100 de femei. Voluntarele care foloseau extractul din boabe de cafea verde au slabit de doua ori mai mult decat cele care foloseau pastile placebo. Trebuie mentionat ca pe toata durata studiului voluntarele nu si-au schimbat regimul alimentar, nu si-au alterat programul de exercitii fizice, acestea au consumat doar extractul din boabe verzi de cafea in fiecare zi.

Green Coffee 2000 mg contine doar extract pur din boabe verzi de cafea. Un flacon de Green Coffee 2000 mg contine 60 de capsule de cate 1000 mg fiecare. Doza zilnica recomandata este de cate doua capsule pe zi, astfel ca un flacon este suficient pentru o luna de administrare. Rezultatele de slabire difera de la o persoana la persoana pentru ca organismul fiecaruia este diferit. La unele persoane pierderea in greutate poate initia dupa prima saptamana de administrare. In cazul in care vei urma si o dieta echilibrata procesul de slabire va fi mai pronuntat.

cafea verde 2000 mg original - produs in anglia

Dr Oz va recomanda Cel mai puternic Extract din Cafea Verde care Exista la ora Actuala. Contine 2000 MG de Extract din boabe Verzi de cafea la Doza zilnica si puteti afla mai multe accesand siteul www.cafea verde-de-slabit.roUltimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*