Home / Produse Cafea Verde / Ce trebuie sa stii despre Green Coffee 2000 mg – Informatii Utile
green coffee 1000 mg - volcanat health uk - fabricat in anglia - extract din boabe de cafea verde original

Ce trebuie sa stii despre Green Coffee 2000 mg – Informatii Utile

Nu toate produsele pe baza de extract din boabe de cafea verde sunt create la fel. In emisiunea sa, Dr Oz a avertizat cu privire la reclamele false si a dezvaluit cateva criterii care trebuie urmarite in momentul cumpararii unui  produs care sa fie si eficient. Green Coffee 2000 mg respecta toate recomandarile dr Oz, motiv in plus care il face un produs recomandat pentru pierderea in greutate si mentinerea sanatatii.

Green Coffee 2000 mg contine doar extract din boabe de cafea verde, ceea ce inseamna ca nu contine substante aditive, chimice sau de umplutura. Spre deosebire de cafeaua obisnuita, aceste boabe nu sunt prajite si astfel isi pastreaza proprietatile nutritionale, antioxidantii si substantele necesare pentru slabire. Boabele de cafea verde contin un compus numit acid clorogenic (care in cadrul procesului de prajire al boabelor de cafea dispare aproape in totalitate) care este compusul principal care ajuta in slabire. Green coffee 2000 mg contine 50 % acid clorogenic, concentratie recomandata pentru efectele in slabire ale suplimentului.

Cum anume ajuta acidul clorogenic din Green Coffee 2000 mg pentru arderea grasimilor

Unul dintre actiunile sale principale este reducerea absorbtiei de zahar in circulatia sangelui. Consumul de carbohidrati, care in esenta sunt zaharuri, sunt folosite de catre corp in grasimi. Cand consumam prea multi carbohidrati, ceea ce se intampla des, corpul se umple de glucoza. Si, cand organismul are un continut prea mare de glucoza acesta le transforma in grasimi pentru ca nu pot fi procesate la fel de repede cu rata de consum.  Acidul clorogenic incetineste eliberarea de glucoza din corp si astfel corpul are mai mult timp pentru a o procesa si nu pentru a crea depozite de grasimi.

Trebuie sa stii aceste lucruri despre Green Coffee 2000 mg pentru a intelege cum te poate ajuta acesta pentru slabire si arderea grasimilor.

cafea verde 2000 mg original - produs in anglia

Dr Oz va recomanda Cel mai puternic Extract din Cafea Verde care Exista la ora Actuala. Contine 2000 MG de Extract din boabe Verzi de cafea la Doza zilnica si puteti afla mai multe accesand siteul www.cafea verde-de-slabit.roLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*